Over Ons

De Hoogvliegende Kip Groothandel met een Erfgoed van Vakmanschap

Met genoegen nodigen we je uit om de fascinerende geschiedenis achter Hajjam Kip te ontdekken. Al meer dan twee decennia zijn wij een vertrouwde naam in de kipindustrie. Onze onderneming, opgericht door drie broers in 2019, draagt de vruchten van meer dan 25 jaar ervaring in de kippenbranche. Deze ervaring werd van generatie op generatie doorgegeven, aangezien onze vader , bekend om zijn vakmanschap in gevogelte. In de Poelier van onze vader groeiden we op te midden van de bedrijvigheid, het geluid van hakmessen en de heerlijke geur van vers vlees. Onze vader bracht ons niet alleen de liefde voor kip bij, maar ook het belang van toewijding, kwaliteit en vakmanschap. Het was die solide basis die ons inspireerde om Hajjam Kip op te richten en onze eigen bijdrage te leveren aan de kippenwereld. Bij Hajjam Kip draait alles om passie en vakmanschap. We geloven in de kracht van authentieke smaken, verse ingrediënten en ongeëvenaarde kwaliteit. Onze toewijding aan uitmuntendheid leidt ons in het streven naar het vinden van de beste kippen, het selecteren van de juiste leveranciers en het waarborgen van strenge kwaliteitsnormen. Ons assortiment omvat een breed scala aan kipproducten om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen. Van sappige kipfilets en smaakvolle drumsticks tot malse kippendijen en heerlijke vleugels, we bieden een uitgebreide selectie die garant staat voor gastronomische creativiteit en culinaire voldoening. Bij Hajjam Kip gaat het echter niet alleen om de producten die we aanbieden. We zijn er trots op dat we een hechte band hebben opgebouwd met onze klanten en partners. Ons team van gepassioneerde professionals begrijpt de unieke uitdagingen van de horeca en de voedselindustrie. We streven ernaar om samen te werken met onze klanten, om hun behoeften te begrijpen en oplossingen op maat te bieden die aan hun specifieke eisen voldoen.

ALs kip groothandel zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheid om duurzaamheid en ethiek hoog in het vaandel te houden. We werken samen met leveranciers die zich inzetten voor verantwoorde landbouwpraktijken en het welzijn van de dieren respecteren. Door de hele toeleveringsketen heen waarborgen we strikte traceerbaarheid, zodat onze klanten met vertrouwen kunnen genieten van onze producten.

Bij Hajjam Kip geloven we in voortdurende groei en innovatie. We houden voortdurend de vinger aan de pols van de laatste ontwikkelingen in de kipindustrie. Ons team blijft zich bijscholen en onderzoekt voortdurend nieuwe mogelijkheden om onzeproducten en diensten te verbeteren. We investeren in moderne faciliteiten en technologieën om de efficiëntie en kwaliteit van onze processen te optimaliseren.

Onze toewijding aan uitmuntendheid heeft geleid tot talloze tevreden klanten, variërend van restaurants en hotels tot cateraars en voedselverwerkingsbedrijven. We zijn er trots op dat we hun vertrouwen hebben verdiend en hun culinaire creaties hebben verrijkt met onze hoogwaardige kipproducten.

Maar we rusten niet op onze lauweren. Bij Hajjam Kip streven we ernaar om voortdurend nieuwe horizonten te verkennen. We zijn altijd op zoek naar manieren om ons assortiment uit te breiden, innovatieve producten te introduceren en onze klanten te verrassen met unieke smaken en texturen. Onze passie voor kip blijft branden en we zijn vastbesloten om onze klanten te blijven inspireren.

Of je nu op zoek bent naar klassieke kipgerechten, zoals een sappige gegrilde kipfilet of een knapperige kipschnitzel, of je wilt je culinaire creativiteit uiten met bijzondere kipproducten en -snitten, Hajjam Kip is er om aan al je behoeften te voldoen. We nodigen je uit om onze producten te proeven, onze service te ervaren en de passie voor kip te delen die in elke vezel van ons bedrijf is verweven.

Bij Hajjam Kip geloven we dat de essentie van een succesvol bedrijf niet alleen ligt in het leveren van hoogwaardige producten, maar ook in het opbouwen van duurzame relaties. We zijn er trots op dat we een familiebedrijf zijn, gedreven door onze waarden en met een sterke focus op klanttevredenheid. Onze klanten zijn geen nummers voor ons; ze zijn de kern van ons bestaan.

Dus kom naar Hajjam Kip en laat ons je verwachtingen overtreffen. Ontdek de heerlijke smaken, de ongeëvenaarde kwaliteit en de warme service die ons onderscheiden. Samen kunnen we een smakelijke reis maken, waarbij we de traditionele waarden van vakmanschap en kwaliteit combineren met een moderne, innovatieve benadering van de kipindustrie. Hajjam Kip – waar passie voor kip en excellente service samenkomen.

Zeer aangeraden door:

EEN VRAAG?

STEL DEZE DAN

neem contact op met ons..

Ben je klaar om de volgende stap te zetten en contact met ons op te nemen? Bij Hajjam Kip kijken we er reikhalzend naar uit om van jou te horen! Of je nu een vraag hebt, informatie nodig hebt over onze producten, of gewoon graag met ons wilt praten, ons toegewijde team staat klaar om je te assisteren. We begrijpen dat persoonlijk contact belangrijk is en we willen ervoor zorgen dat je de beste ondersteuning krijgt. Door contact met ons op te nemen, geef je ons de kans om jouw vragen te beantwoorden, je te voorzien van relevante informatie en eventuele zorgen weg te nemen.